Araştırma Alanları: Paleoekoloji, Sucul Ekoloji, İklim Değişikliği, Gıda Güvenliği

Eğitim

  • Doktora, (2021- Devam Eden), Deniz Biyolojisi ve Balıkçılık Anabilim Dalı, Deniz Bilimleri Enstitüsü, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mersin, TÜRKİYE
  • Yüksek Lisans, 2019, Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, TÜRKİYE
  • Lisans, 2011, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, TÜRKİYE

Tez Başlığı: Genetiği Değiştirilmiş Organizmalarin Ve Ürünlerinin Türkiye Ve Dünya’daki Gida Güvenliği Ve Düzenlemelerine İlişkin Durumunun Kalitatif Ve Kantitatif Yöntemler İle Adli Bilimler Açisindan Değerlendirilmesi

Araştırma Çıktıları 

  1. BİTİR, B., ERKAN İ̇tır, & YÜKSELOĞLU, E. H. (2020). Searching of the genetically modified organisms and their products’ status and evaluation of food safety and regulations in Turkey in terms of the forensic sciences. Commagene Journal of Biology, 104–109. https://doi.org/10.31594/commagene.789682