Üniversitemiz Personel İhtiyacının Karşılanması için 5593 Sayılı "Kamu Kurum Ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" gereği 18 Haziran 2020 tarihinde Ankara 32. Noteri huzurunda yapılan çekiliş sonucunda; Ankara kampüs de görev yapacak;

-14 Temizlik Elemanı ilanı için İŞKUR'a başvuran 3209 kişi arasından yapılan çekiliş sonucunda 56 asil 56 yedek aday;

-8 Güvenlik Elemanı İlanı için İŞKUR'a başvuran 2025 kişi arasından yapılan çekiliş sonucunda 32 Asil 32 yedek aday belirlenmiştir.

Asil olarak belirlenen adayların isimlerinin karşısında belirlenen gün ve saatte Üniversitemiz Kültür Kongre Merkezi C salonunda yapılacak sözlü sınavda hazır bulunmaları gerekmektedir. Sözlü sınavda hazır bulunmayan asil adaylar sözlü sınav hakkını kaybedecektir. Asil adaylar arasından seçim yapılamaması durumunda yedek adaylar sözlü sınava davet edileceklerdir.

Sözlü sınava katılacak olan adayların nüfus cüzdanı aslı ve 1 fotokopileri ile birlikte, 1 adet vesikalık fotoğraf, güvenlik elemanı adaylarının Güvenlik Kimlik Kartı aslı ve fotokopisini getirmesi,

Sözlü sınava katılacak adayların yaşanmakta olan COVID-19 süreci nedeniyle;

1- İlan edilen sözlü sınav saatinde tek başına gelmeleri,

2- Maske kullanmaları,

3- Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen sosyal mesafe kuralına dikkat etmeleri büyük önem arz etmekte olup,

ODTÜ Mersin Kampüsü için başvuru yapan adayların sonuç ve sözlü sınav tarihi listeleri için aşağıdaki linklere tıklayınız. 

Saygıyla Duyurulur.

Güvenlik Personeli (MERSİN) - Asil Liste

Güvenlik Personeli (MERSİN) - Yedek Liste

Temzlik Personeli (MERSİN) - Asil Liste

Temizlik Personeli (MERSİN) - Yedek Liste